Welkom op de webpagina van HSV Naarden Bussum

Namens het bestuur heten wij u van harte welkom op de webpagina van HSV Naarden Bussum. Met ruim 2000 leden vertegenwoordigen wij de belangen van een grote groep sportvissers bij het uitoefenen van een geweldige en diverse hobby. Als bestuur zetten wij ons dan ook met heel veel plezier en energie in voor het belang van onze leden.

Laatste Corona nieuws vanuit Sportvisserij Midwest Nederland vindt je hier:

Belangrijke informatie

Dinsdag 22 september heeft het bestuur de ALV gehouden. Binnenkort vindt u hier de notulen van deze vergadering.

Net als vorig jaar heeft de vergadering plaatsgevnden bij de Adelaar. Dit was in Sporthal De Lunet in Naarden.