Steigerbeheer

Onze steigerbeheerder

Even voorstellen:

Ik ben Eric Jaegers en bende steigerbeheerder vereniging.
Toen ik tijdens onze jaarlijkse schoonmaakdag hoorde dat er een nieuwe steigerbeheerder werd gezocht, heb ik gereageerd. Dit werd door het bestuur positief ontvangen.

Ik ben kort geleden samen met Theo naar het gemeentehuis in Bussum geweest. Wij hebben een goed gesprek gehad met een beleidsmedewerker van de gemeente Gooise meren.

Tevens ben ik actief in de karpercommissie, en hoop ook als steigerbeheerder positief te kunnen bijdragen aan de vereniging.

Op de pagina Steigerbeheer vind u de contactgegevens (e-mail via: steigerbeheer@hsvnb.nl) van mij en daar zullen ook mijn berichten komen te staan. Wat dat betreft veranderd er dus niets op de website.

Ik hoop op een positieve samenwerking.

Met vriendelijke groet,
Eric Jaeger

Taken Steigerbeheerder:

– beheert de steigers,
– zorgt ervoor dat de steigers intact blijven,
– controleert de bootjes van de steigerhuurders,
– onderhoudt de contacten met de steigerhuurders,
– beantwoord mail betreffende de steigers,
– verstuurt elke jaar de contracten,
– onderhoudt de contacten met de gemeente over de steigers,

Tevens heeft de steigerbeheerder zo af en toe een aantal mededelingen voor de huurders.

Voor vragen of opmerkingen voor de steigerbeheerder kunt u een e-mail sturen naar: