Disclaimer


De op deze website getoonde informatie wordt door HSV Naarden-Bussum met constante zorg en aandacht samengesteld. De door HSV Naarden-Bussum verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. HSV Naarden-Bussum kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. HSV Naarden-Bussum aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van HSV Naarden-Bussum. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van HSV Naarden-Bussum gebruik worden gemaakt. Creative Commons-Licentie
Dit werk van HSV Naarden-Bussum valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van HSV Naarden-Bussum, welke geen eigendom zijn van HSV Naarden-Bussum, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van HSV Naarden-Bussum.

HSV Naarden-Bussum aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door HSV Naarden-Bussum worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.